Zef 2009.12.05. 18:01

Átértelmezett valóság

Az irányított gondolkodás nem az erősségem, de néha jót tesz, ha a saját világomból kitekintek.

 

Komolyan készültem erre a feladatra, és azt hiszem, hogy alapvetően jól oldottam meg. A végeredmény épp annyira zaklatott, hogy az még ne zilálja szét a képet.

 

A kép, amit nézünk, mindig saját ismereteinken csapódik le, így az nem más, mint a valóság öntörvényű értelmezése. Az értelmezési tartomány persze úgy változik, ahogy a viszonyuló perspektívák változnak.

 

Körbe fogtava meg tudjuk változtatni az irányok adta értelmet. Képpé úgy áll össze a szín és a forma, hogy a látottakat az agy felruházza valamely eredetileg meg nem jelenő tartalommal a felületet.

 

Ebben a felületben igyekeztem belehelyezni az irányított gondolatot. A végeredmény tükrözi a kiindulópontot és a belőlem előhozott intuíciókat is.

 

A kép címe számomra olyan magától értetődő világot jelent, melyben minden megfigyelésünk egyedi és csak ránk jellemző megoldást eredményez az „EGOverzumban” kalandozva.

 

Saját képzeletünket használjuk ott, ahol az uni, vagy multiverzum nem ad számunkra kellő információt. A hiányzó részeket akár a meglévők figyelmen kívül hagyásával is saját szájízünk szerint fogalmazzuk meg -saját magunknak.

 

Címkék:gondolatok megrendelésre Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://zefpic.blog.hu/api/trackback/id/tr141576310

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása