Zef 2010.01.29. 13:39

Elméletek az alakulásról

Azon gondolkodom, hogy a kép hordozója farost legyen, vagy vászon. Mert ugye a vászon önmagában is használható, de a farostot mindenképp be kell keretezni. Ellenben a farost elég masszív alapot nyújt a sok merev rétegnek, kitöltő és festék egyaránt bőven kerül majd a képre. 

A témája már egészen összeállt a fejemben. Az elemeket fogom megfesteni, de kicsit a világűrt is megjelenítem majd. És nem lesz egy békés idilli ábrázolás. AZt tervezem, hogy inkább az elemek harcát fogalmazom majd meg.

Mivel itthon most csak farost lap van, ezért hajlok rá, hogy arra kerül majd, de nem vagyok meggyőződve róla, hogy ez jó megoldás. Annak ellenére sem, hogy a vászonnál rendkívül körültekintően kell eljárni a felvitt anyagok súlya miatt. Mégis hajlok rá, hogy vásznat kellene használni. 

No majd meglátom, egyelőre azt kell kikísérletezni, hogy mivel tudok kőzúzalékot rögzíteni. Valami műgyantára gondoltam, de még ez sem egészen világos. Ennek még utánna kell járjak.

Címkék:gondolatok Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://zefpic.blog.hu/api/trackback/id/tr31712395

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása